El Club CEVA comença la Lliga Catalana U16 amb els podis d’Arrieta Rodríguez i Eugene Brotons

Vielha, 15 de gener de 2018.- Els corredors del Club CEVA han començat amb bons resultats la temporada al 8è GP Espot Esquí U16 i en el 13è GP Cerdanya U14 celebrats aquest passat cap de setmana, puntuables per al Circuit de la Lliga Catalana infantil d’Esquí Alpí de la FCEH.

Arrieta Rodríguez del Club CEVA va aconseguir la victòria en el SL Femení U16 de diumenge i la plata en la SL de dissabte del 8è GP Espot Esquí. Per la seva banda Eugene Brotons es va classificar en 3ª posició en el SL de dissabte i va completar el SL de diumenge a 4t posició, aconseguint així les dues esquiadores del Club CEVA uns magnífics resultats en la primera competició de la temporada.

Cal destacar també els bons resultats de Natalia Larriu, classificada en la 6a posició en el SL de dissabte i diumenge.

Per la seva banda Lluc Montes aconseguia la 10a posició en el SL Masculí U16 de dissabte a Espot Esquí.

També s’ha celebrat aquest passat cap de setmana el 13è GP Cerdanya U14, organitzat pel Club Esquí Llívia a l’estació de Masella, amb la participació dels corredors del Club CEVA, i on Emma Del Río va aconseguir la 9a posició.