El Club CEVA obté bons resultats en les competicions de Boí Taüll i Cerler

Alexandra Rufin del Club CEVA 1ª al Dorado Freeride World Tour Junior a Cerler

Eugenia Brotons aconsegueix dos podis en U/14 al Campionat de Catalunya de velocitat de Boí Taüll

IMG_3247

Els nois i noies de les categories U14 i U16 del Club CEVA, han competit aquest cap de setmana a les Proves de Velocitat del Campionat de Catalunya celebrat a Boí Taüll.

Eugenia Brotons va aconseguir la tercera plaça el dissabte i la segona el diumenge al Super Gegant U/14 a la pista Vaques de Boí Taüll, juntament amb el 4t lloc de Lisa Vallcorba en U/16. En categoria masculina cal destacar el resultat de Lluc Montes 9è U / 16.

IMG_3250

El Dorado Freeride World Tour Junior, és l’esdeveniment per a la formació de joves d’entre 14 a 17 anys. Es basa en la formació i educació per a la pràctica del freeride tant en la modalitat d’esquí com de l’snowboard. La tercera ronda ha tingut lloc a l’estació de Cerler, on Alexandra Rufin del Club CEVA ha aconseguit aquest cap de setmana la 1a posició en esqui femení. Oscar Garcés va aconseguir la 3ª plaça en esquí masculí.

IMG_3248

Lula Martínez, del CEVA, guanyadora de l’Open Vall Fosca d’esquí de muntanya 2017

La corredora del CEVA, Lula Martínez, al costat de la seva companya Ares Izard, del Club Excursionista Lleida, es van proclamar guanyadores de la XIV Open Vall Fosca d’esquí de muntanya 2017, en categoria absoluta femenina, celebrat aquest dissabte.

En aquesta edició, a causa de les bones condicions meteorològiques i de neu, l’organització va decidir un itinerari autèntic d’esquí i alpinisme, pel que els corredors havien de portar, a més del material de seguretat obligatori, arnés i kit de ferrades.

Font: Club CEVA