Lluc de Castellarnau i Marc Ubeira classificats per la 1ª fase de la Copa Espanya U14

El passat cap de setmana es va disputar el 14è Gran Premi Cerdanya en la categoria U14. La competició va consistir en dues proves, un GS el dissabte i un SL el diumenge amb una elevada participació de 98 corredores i 104 corredors.

El dissabte va estar assolellat amb temperatures d’hivern perfectes per disputar-se la primera competició. Es van poder veure boniques baixades dels participants. El nostre corredor Lluc de Castellarnau es va alçar amb la 3ª posició de la general. Destacar també el bon paper de tres corredors de primer any que partint amb un dorsal molt alt van realitzar molt bones baixades. Marc Ubeira, va finalitzar en la 10ª posició i Ares Figueruelo i Paz Vidaor van realitzar una magnifica segona màniga.

El diumenge es disputava el SL en una pista idònia per córrer. Com el dissabte es van veure baixades en les quals els corredors van anar al límit. El nostre millor corredor va ser una altra vegada Lluc de Castellarnau alçant-se amb la segona posició de la general. Lluc va realitzar una bonica segona màniga, i Marc Ubeira, que en la primera màniga havia quedat en la 8ª posició no va poder acabar la segona a causa d’un error a molt poques portes del final.

En noies destacar la 11ª posició general de Gabriela Zoido i el 8è temps de la segona màniga d’Ares Figueruelo que és corredora de 1r any.

Amb aquests resultats en la primera competició de la Lliga Catalana els corredors U14 Lluc de Castellarnau i Marc Ubeira estan classificats per a la I Fase de Copa Espanya que es disputarà a Sierra Nevada entre el 24 al 27 de gener.

Des del club els felicitem i desitgem que gaudeixin de les competicions.

Per la seva banda l’equip FIS (U18/21) del CAEI va participar en diverses carreres de la seva categoria a FONT ROMEU.

Detallem els resultats:

• 11.01.2019 SL Resultat destacat Jon Martinez 2n CIT (6è global) fent el seu millor resultat fins avui 67.13 pts FIS, Ari España aconsegueix 145 pts FIS en el seu primera Eslàlom.

• 12.01.2019 SL Guanyadora Ana Vidaor CAEI (Tecnificació Catalana) 68.45 pts FIS el seu millor resultat fins avui, també destacat Jon Martinez 3r CIT (7è global) fent el seu 2n millor resultat en SL 71.53 pts FIS.

• 13.01.2019 GS Ana Vidaor 4a global 80.59pts FIS el seu millor resultat fins avui, Peir Cónsul 113.95pts FIS 2n millor resultat fins avui i Tomas Marcet 128.77 pts FIS en el seu primer Gegant.