Pòdium complet del CEVA a U14 Homes i Dames del 10è Trofeu Fundació Jesús Serra

El cap de setmana del 11 i 12 de març, Baqueira Beret ha estat l’escenari del conegut Trofeu Fundació Jesús Serra, que aquest any ha arribat a la 10a edició.

IMG_5069

Els esquiadors del Club CEVA han obtingut molt bons resultats en aquesta 10a edició destacant el pòdium complet de Tomás Barata, Guillermo Meire i Hugo Soler-Duffo, en U14 Homes i el d’Eugene Brotons, Lina Meier i Catalina Mateo, en U14 Dames.

Cal destacar a més el segon lloc aconseguit per Iker Gaztaminza i la quarta posició d’Ares Rafel en el paral·lel disputat diumenge, amb el que en ser corredors menors de 25 anys, van aconseguir una borsa d’estudis que els permetrà continuar la seva formació mentre segueixen en el món de l’alta competició de l’esquí, la beca és de 2.500€ per a Iker Gaztaminza i de 2.000€ per Ares Rafel.

IMG_5080

Marc Montes del Club Ceva segon a la lliga catalana U18

Després de les proves del Campionat de Catalunya d’Esquí Alpí Absolut que s’ha disputat durant el cap de setmana a Espot, el corredor del Club CEVA Marc Montes ha finalitzat en la segona posició de la Lliga Catalana U18.

Els corredors del CEVA U12 i U10 participen en el XXII Trofeu Pitarroy a Aramón Cerler

Els corredors del Club CEVA de les categories U10 i U12, també van obtenir bons resultats en la seva participació en la XXIIª edició del Trofeu Pitarroy del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup disputat aquest cap de setmana a Aramón Cerler, a la qual es van inscriure fins 363 participants. El Trofeu Pitarroy és una carrera referent de l’esquí alpí aleví a nivell estatal.

Valeria Meire 5.

Alexandra Rufin 3a classificada a Boi Taull i 3ª posició de la general de EL DORADO Freeride Junior

879B8E6D-AD91-4C44-BACA-0F2BA578AD43

Bona competició d’Anna Esteve Bieto del Club CEVA en la seva estrena en el Campionat del Món Júnior FIS d’esquí Alpí

Anna Esteve Bieto del Club CEVA va competir aquesta passada setmana al Campionat del Món Júnior FIS d’esquí Alpí celebrat a l’estació sueca de Llauri.

La corredora del Club CEVA, va aconseguir el lloc 41 en la prova de descens, el 47 en el Super Gegant, el lloc 34 en la combinada i un meritori 28 lloc en ECOM.