Subvencions als menjadors escolars i al transport extraescolar

Vielha, 18 de desembre de 2017.- El Govèrn d’Aran ha signat amb les AMPAs de les escoles d’Arties, Salardú, Les, Gessa i Bossòst els convenis pels quals es subvencionen els menjadors escolars.

La conselhèra de Turisme, Desenvolupament Econòmic i de Salut i Benestar d’Aran, Anna Díaz, ha manifestat que és voluntat del Govèrn d’Aran afavorir l’existència de les petites escoles en tots els municipis de la Val d’Aran i mantenir el servei de menjador escolar i la cura dels nens durant l’horari interlectiu de migdia per contribuir a la conciliació laboral de les famílies. Afegint que l’objectiu d’aquests convenis és intentar d’igualar a totes les escoles de la Val d’Aran el preu del servei del menjador escolar, el cost del qual suporten directament les famílies.

El Govèrn d’Aran també ha signat, com cada any, un conveni amb totes les escoles de la Val d’Aran i l’Institut d’Aran per continuar finançant el transport extraescolar.

Els viatges extraescolars són totes les sortides dins o fora de la Val d’Aran, que realitza el centre durant el curs escolar.

Comments are closed.