Pòdiums del CEGVA a la Copa Internacional Ciutat de Barcelona

El 12 i 13 de maig la pista de gel del FC Barcelona va tornar a acollir un clàssic del calendari per excel•lència, que cada any reuneix els millors patinadors del moment. la cita va posar punt final a la 27a Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel.

Pòdiums pels aranesos del CEGVA: Berta Feixas, Telmo Ripa, Daniel Odriozola, Anne Ripa, Abril Pastor i Lucía Sánchez.

 

                                                                                         L’aranesa del CEGVA, Berta Feixas Solà, 2a.

 

El cap de setmana passat va tenir lloc la Copa Internacional Ciutat de Barcelona amb l’organització del FC Barcelona i la FCEH.

Els patinadors de les diferents categories i defensant els colors de diversos clubs com el CEPAP, el CEGVA, l’ACG, el FC Barcelona, el Club Hielo Txuri-Berri i el Club Hielo Boadilla van mostrar al públic el seu millor repertori artístic per obtenir les posicions de privilegi.

En la categoria Escola, Nuria Tor del CEPAP es va imposar amb 15,20 punts, per davant d’Alina Jiménez i Valery Russo, ambdues del FCB. Pol Visa del CEPAP va ser el vencedor amb 13,17. En Debutants, Ariadna Gupta del FCB va ser primera amb 19,05, seguida de la seva companya Nur-Aynoa Yilmaz i Ingrid Martín del CEPAP. En homes, victòria d’Aidan Huestis del FCB amb 15,21.

En categoria Benjamí, Clara Sanjose del CEPAP amb una puntuació de 29,96 es va emportar el triomf davant la patinadora aranesa, Berta Feixas, del CEGVA. L’aranés, Telmo Ripa, del CEGVA va ser el campió amb 16,63. La patinadora blaugrana Carla Sánchez va superar amb 24,30 la seva companya Laura Fluvià i Berta Ruiz del CEPAP. El també membre del FCB, Juan Parra, va vèncer amb 20,23.

En Cadet, victòria també de color blaugrana de mans de Paula Foulon, amb una puntuació de 23,40, seguida de la seva companya Annika Huestis. En l’habitual disputada categoria Debs, segona posició per a Laia Puntí del CEPAP, seguida de Mara Martínez del FCB, mentre que l’aranès, Daniel Odriozola, del CEGVA i Gael Foulon del FCB van ser segon i tercer, respectivament.

En Novice Regional, la victòria va recaure en Ona Fitó del FCB amb 23,12, acompanyada al podi per dos components del CEGVA, les araneses Anne Ripa i Abril Pastor.

En Advance Novice, una representant catalana al podi femení, la d’Erika Riera del FCB. En homes, doble presència amb la victòria del patinador blaugrana Arnau Joly amb 105,76 i segona posició per a Èric Alís del CEPAP amb 96,71.

D’altra banda, en Basic Novice A la patinadora Alexandra Martínez del FCB va ser la millor sobre el gel amb 41,95, seguida de Mireia Puntí del CEPAP i Alba Ribera del FCB. Pau Vilella del CEPAP es va imposar en categoria masculina amb 22,56, seguit de Guiu Oliver del FCB. En Basic Novice B, l’aranesa, Lucía Sánchez, del CEGVA amb 32,74 va vèncer, i Edwige Gil tercera.

Per últim, en Júnior 2ª podi íntegrament blaugrana, amb la victòria per a Maria Rodriguez, que va sumar 43,57 punts, seguida d’Ariadna Sibera i Sara Alberch. I en Júnior ISU, bonic duel entre dues germanes, Laia Bertran i Anna Bertran, que va decantar-se per a la primera, patinadora del FCB, amb 112,38. Segona la seva germana, del CEPAP, i tercera Ingrid Riera, també del FCB.

 

 

 

 

Vielha, 15 de maig de 2018

 

Conselh Generau d’Aran: Núria Sanjuan

Font: FCEH

Comments are closed.