12 Pòdiums per al CEGVA en el Campionat Internacional Ciutat de Barcelona de Patinatge Artístic Sobre Gel

CEGVA_OPEN BCN

Els passats dies 2, 3 i 4 de maig es va celebrar a les instal•lacions del Futbol Club Barcelona la Copa Internacional Ciutat de Barcelona 2014, darrera prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel.

El Club d’Esports de Gèu Val d’Aran va aconseguir molt bons resultats al llarg dels tres dies de competició.

Pel que fa a les categories d’Escola i Debutants, Naia España i Martí Alonso van quedar en tercera i primera posició respectivament. El segon lloc de la categoria Debs A va ser per la Lucia Sanchez i la tercera posició en categoria Alevi per Ares Capdevila.

En la categoria Cadet femení els aranesos van fer triple pòdium amb Leire España en primera posició, Irene Moreno en segona i Marta Tetas en tercera. Així com Marta Lopez i Klara Voborilova es van fer amb la segona posició en les categories Junior A i Novice Basic respectivament. El primer lloc de la categoria Veterans va ser per Julien Levacher també del CEGVA.

Pel que fa a la categoria Novice Advanced, el jove Alexandru Illici es va posicionar en tercer lloc i en la categoria de parelles Basic Novice la parella composada per Alexandru Illici i Georgina Serrallach recent arribats de Berlin van aconseguir la segona posició al pòdium.

La entrenadora del club, Nathalie Pardos ha valorat molt positivament els resultats obtinguts tant en aquest campionat com en totes les proves de la lliga catalana.