17 podis per al CEVA en el 12è Trofeu Fundació Jesús Serra

Vielha, 12 de març de 2019.- Èxit dels corredors del Club CEVA en el 12è Trofeu Fundació Jesús Serra del passat cap de setmana a Baqueira Beret amb 17 podis en totes les categories.

Els esportistes del Club CEVA van brillar amb llum pròpia en l’edició del 12è Trofeu Jesús Serra, entre ells, Concha Manen Espinós que va aconseguir el 1er lloc en la categoria Veterans 6 femení. En Veterans 6 masculí, Ricardo Fernández Esteban va ser 4t. En categoria Veterans 5 femení, Teresa Rigau Marsal va ser 1a. En categoria Veterans 4 masculí, Juan Bultó Sagnier va ser 2n, Mario Sol Muntañola 4t i Patxi Rodríguez Lobariñas va acabar en 5a posició. En categoria Veterans 3 masculí Curro Bultó Sagnier va acabar 2n i Luís Blanc Monegal va ser 3r. En categoria Veterans 1 femení, Elena Pujol González va pujar al 1er lloc del podi, mentre que en categoria Veterans 1 masculí, Oriol Colomé Puig també va acabar en 1a posició.

En les categories infantils, en Infantil 1 femení Andrea Rodríguez Elosegui va ser 2a i Mencía Pleguezuelos Rico va acabar en 6a posició. En categoria Infantil 1 masculí els corredors del Club CEVA van copar el podi amb la 1a posició d’Alfonso Cubillo Goytre, la 2a de Nicolás Meire García, i la 3a posició de Víctor Bultó Gil-Vernet.

En categoria Infantil 2 femení, Eugenia Brotons Batista va ser 2a, Alexia Ferret Pérez 3a, i Catalina Mateu Pascual va acabar en 5a posició. En categoria Infantil 2 masculí, Guillermo Meire García va ser 2n i Hugo Soler-Duffo va ser 5è.

Per la seva banda en categoria Juvenil masculí, Marc Montes va ser 1r. En categoria Sènior masculí, Pol Rocamora va ser 1r i Iker Gastaminza Unanue va acabar en 4ª posició.

Amb aquests resultats el Club CEVA va aconseguir una excel·lent participació en el 12è Trofeu Fundació Jesús Serra, en què a més cal destacar les beques d’estudis aconseguides per Pol Rocamora i Marc Montes.

D’altra banda, els corredors U10/U12 del Club CEVA també van participar el passat cap de setmana a XXIV Trofeu Aleví Pitarroy d’esquí alpí a Aramón Cerler que va batre rècord de participació amb 376 joves esquiadors de tot Espanya. Pel que fa a la participació dels esquiadors del Club CEVA cal destacar la 4a posició de Margarita Brotons en el Gegant U12 femení en el què Valeria Meire va ser 15a. Margarita Brotons va ser 7a en la combinada. Per la seva banda Ignacio Ibarbia va ser 8è en SG U12 masculí i Bruno Amilibia va acabar en 15a posició. Ignacio Ibarbia va ser 11è en la combinada.

Info i fotos: Club CEVA