4 corredors del Club CEVA seleccionats per a la 1ª Fase de Copa Espanya

Vielha, 16 de gener de 2019.- Quatre corredors del Club CEVA han estat seleccionats per competir en la 1ª Fase de la Copa Espanya Audi de la que la primera prova es disputarà el proper 18 de gener a Sierra Nevada. Els corredors del Club CEVA seleccionats són Isabella González i Alfonso Cubillo en U14 i Jan Jorge i Guillermo Meire en U16.

D’altra banda, els corredors i corredores del Club CEVA van participar el passat cap de setmana a les primeres proves de la temporada disputades a La Masella amb el 14è Gran Premi Cerdanya U-14, i la X Copa Pyrénéus.

Isabella González Barot del Club CEVA va aconseguir la 7a posició en el Gegant disputat el dissabte del GP Cerdanya U14, en què també va destacar la 19a posició aconseguida per Andrea Rodríguez Elosegui. En el SL U14 de diumenge, Isabela González va acabar en la 9a posició i Andrea Rodríguez ho va fer en la 18ª.

En categoria masculina, Alfonso Cubillo Goytre del Club CEVA va aconseguir la 9a posició en el Gegant U14 de dissabte, mentre Victor Bultó Gil-Vernet ho va fer en 11º lloc. El diumenge al SL U14 Alfonso Cubillo va aconseguir un destacat 6è lloc, i Victor Bultó va acabar en 12a posició.

Per la seva banda, Jan Jorge Berge i Guillermo Meire García del Club CEVA van participar a la X edició de la Copa Pyrénéus, aconseguint la 19a posició en el cas de Jan Jorge i la 27ª de Guillermo Meire al GS U14 + U16 masculí disputat dissabte.

També el diumenge els corredors del Club CEVA, van participar al 14 Trofeu Espot Esquí d’Interclubs en què Jaime Andiaz Aguirrezabal va aconseguir el 11a posició en U14 i Bosco Anabitarte Alonso del Cid es va classificar 19è. Per la seva banda Ignacio Arrieta Baranca va aconseguir la 2a posició en U18 i Iker Rodríguez Elosegui va ser 2on en categoria U21.

En un altre ordre de coses, destacar la tornada als entrenaments de Gaizka Loiola que després de superar una llarga lesió que el va tenir allunyat de les pistes la temporada passada ha començat a entrenar-se amb el seu guia Dani Gavaldà. Des del Club CEVA els desitgem molta sort i molts èxits per a aquesta temporada que comença.

Info i fotos: Club CEVA