Bon paper dels corredors del CEVA a l’9è Trofeu Infantil La Molina

Lisa Vallcorba (CEVA) aconsegueix la victòria en el 9è Trofeu Infantil La Molina

Arrieta Rodríguez aconsegueix la tercera posició en l’Eslàlom de dissabte i 4ª diumenge.

IMG_2611

La corredora del Club Ceva Lisa Vallcorba, ha aconseguit la victòria en el 9è Trofeu Infantil La Molina per a corredors U16, que s’ha disputat aquest cap de setmana, puntuable per al Circuit de la Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la FCEH.

Per la seva banda Arrieta Rodríguez, també va realitzar una bona competició durant el cap de setmana, aconseguint la tercera posició en l’eslàlom de dissabte i la quarta en el disputat diumenge.

IMG_2609 IMG_2608

Prop de 120 corredors han participat en els Eslàloms de dissabte i diumenge, disputats a l’Estadi Roc Blanc. La prova s’hauria d’haver disputat els passats 26 i 27 de gener, però va haver de ser anul·lada ja que a les pistes hi havia un excés de neu que impedia poder realitzar les carreres amb seguretat. Per tant, es va decidir posposar el 9è Trofeu Infantil La Molina a aquest passat cap de setmana.