Bons resultats dels alevins del Club CEVA en el 15è Trofeu Floquet de Neu d’Espot

Daisy Brotons 1ª i Valeria Meire 2a en el Gegant U12 i Irene Ramón 2a en U10

Bona competició dels U14 / U16 del Club CEVA a la primera prova de la 1ª Fase de Copa Espanya a Sierra Nevada

Vielha, 21 de gener de 2019.- Els esportistes del Club CEVA han participat aquest cap de setmana a les diferents proves celebrades tant en l’àmbit estatal, amb la primera fase de la Copa Espanya Audi celebrada a Sierra Nevada, com en l’àmbit català amb el 15è Trofeu Floquet de Neu que s’ha disputat a Espot.

La corredora del Club CEVA Daisy Brotons Batista es va alçar amb la victòria en el Gegant U12 del 15è Trofeu Floquet de Neu, seguida per la seva companya Valeria Meire García que va acabar en 2a posició. Per la seva banda, Erika Ferret Pérez va ser 9a, mentre que Cristina Mateo Pascual va quedar en 17a posició, Daniela del Rio Sergi va ser 22a i Felipa Romero Borràs 29a.

Cal destacar que Daisy Brotons va aconseguir el millor temps absolut de tota la competició tant en categoria masculina com femenina.

En categoria U12 masculí, Daniel Bultó Gil-Vernet del Club CEVA, va acabar en una meritòria 5a posició, Bruno Amilibia Ribé va ser 11è, Nicolás Amilibia Ribé el 18è i Emilio Batista Miras 22è.

En categoria U10 femení cal destacar la 2a posició de la corredora del Club CEVA Irene Ramón Hinojosa, mentre que a U10 masculí, Nicolás Pérez de Guzmán Sánchez, va ser 17è.

Els corredors del Club CEVA també van debutar aquest cap de setmana a la 1ª Fase de la Copa Espanya Audi U14 / U16 que s’ha celebrat a les pistes de Sierra Nevada.

Al Super Gegant U14 masculí disputat el divendres, Alfonso Cubillo Goytre del Club CEVA, va aconseguir entrar al Top 10, amb la 10a posició, mentre que el SG 2 ho va fer en la 17a. Per la seva part en el Super Gegant femení U14 de divendres, Isabela González Barot del Club CEVA va acabar en la 16a posició, mentre que el GS 2 va ser 24ª. En el Gegant U14 femení disputat el dissabte Isabela González va aconseguir la 10a posició i per la seva banda Alfons Cubillo va ser 12è en el Gegant U14 masculí.

En categoria U16, Jan Jorge Berge, es va classificar en 12a posició en el Super G de divendres, i Guillermo Meire García va ser 20è. En el SG 2, Jan Jorge va ser 13è i Guillermo Meire 18è. Les condicions meteorològiques adverses van impedir que diumenge pogués disputar-se la cursa.

En un altre ordre de coses, també cal destacar que els integrants de l’equip de Freeride Jordi Tenas del Club CEVA, han seguit amb els seus entrenaments específics durant el cap de setmana.

Info i fotos: Club CEVA