Deu podis pels U10/12 del CAEI a Espot

El passat dissabte, 19 de gener, es va disputar a l’estació d’Espot Esquí, el Trofeu Floquet de Neu, de categoria U12 i U10 amb una notòria participació del Club Aranés Espòrts d’Iuèrn (CAEI), 37 participants dels 112 totals.

En relació als resultats i malgrat els nervis propis de ser la primera carrera, el club va fer una molt bona actuació. Començant amb els més grans, U12, el CAEI va copar els primers llocs en la categoria masculina: 1r, 2n, 3r, 4rt, a més de 7è, 8è i 9è. Aconseguint ficar així a 7 corredors entre els 10 primers. En la mateixa categoria femenina obtenien el 3r, 5è i 8è lloc.

També cal destacar l’actuació dels més petits de la categoria, els U10. Els quals van dur a terme només una màniga. Els nois van obtenir el 1r, 4rt i 7è lloc. Per part de les noies 1r, 4rt, 5è, 6è i 7è lloc, aconseguint estar 5 noies entre les 10 primeres de la classificació.