El Club Curling Val d’Aran Montcorbison bronze de la segona Lliga Espanya

Vielha, 22 de maig de 2017.- El Club Curling Val d’Aran Montcorbison, ha aconseguit la tercera posició, medalla de bronze, de la 2a edició de la Lliga Espanya de Curling.

IMG_20170521_165049_991

L’equip Val d’Aran Montcorbison, format per Héctor Manero, Adrián Manero, Jesús Manero i Marc Barés, va derrotar en un agònic partit al Curling CH Jaca per penjar-se la medalla de bronze després d’un take out impossible de CH Jaca en el seu últim llançament que no li va sortir per la qual cosa Val d’Aran es va imposar per 4-3. Val d’Aran va saber moure millor en un joc amb moltes pedres i guàrdies, i aconseguir el tercer esglaó del podi.

La classificació final de la Lliga Espanya ha estat: Txuri-Berri Estébanez (10 punts), Barcelona CC Shaw (6 punts), Val d’Aran Montcorbison (5 punts), CH Jaca (5 punts), Madrid B52 (2 punts) i Curling Puigcerdà Pànxing (2 punts).

El vicesindic d’Aran i conseller d’Esports, Luís Carlos Medina ha volgut felicitar un cop més al Club Curling Val d’Aran Montcorbison pels èxits aconseguits ja que el tercer lloc d’aquest any se suma a la segona posició aconseguida el 2016.

Font i foto: hammerspain.com