El “Joga Bonito” de Badalona campió de la VIII edició 30 hores futbol sala Vila de Vielha

campeons 30 ores 2015

El Palau d’Esports de Vielha, va acollir el passat mes de juny la VIII edició de les 30 hores de futbol sala Vila de Vielha, consagrant-se així com un dels tornejos més prestigiosos dins del panorama del futbol sala de la província.

En total van ser 18 equips els que van disputar el torneig: 9 de la Val d’Aran i 9 de fora del territori, sent la majoria d’ells equips de Lleida o voltants, podent dir que el millor del futbol sala lleidatà es va donar cita en el torneig.

La segona fase del torneig la van disputar un total de 8 equips, cap d’ells aranesos, sent 4 de Lleida, 2 de Sitges, 1 de Badalona i 1 del municipi tarragoní de l’Espluga de Francolí.

Els resultats de semis van ser:

– “Forza molle” (Mollerussa) 7- “Joga bonito” 8 (després de 5 min. de pròrroga)
– “Milan yoigo Solsona” 1- “40×20 som futsal” 1 (van passar aquests últims per penals)

La final la van disputar els equips: “Joga bonito” (Badalona) i “40×20 som futsal” (Lleida), on el “Joga bonito” va guanyar amb un clar 4 a 1.

La sorpresa del torneig va ser l’eliminació en fase de grups de l’actual campió del torneig, “Cafeteria Sandra- Casa d’Aragó” i la victòria d’un debutant en el torneig com va ser el “Joga bonito”, que va realitzar una autèntica proesa, ja que es va consagrar campió de manera merescudíssima amb un equip format únicament per sis jugadors i que van arribar molt justs de forces a la final.

Aquesta edició va ser un èxit de participació, destacant el gran nivell de tots els equips, que va quedar reflectit en la ràpida eliminació de l’actual campió (“Cafeteria Sandra- Casa d’Aragó”), i sobretot la proesa que van realitzar els 6 xavals de Badalona que van guanyar un torneig duríssim i que quedarà per al record.