El patinador Tòn Cónsul, aconsegueix la 13ena posició al Grand Prix d’Ostrava (República Txeca)

Aguest resultat millora la 15ena posició aconseguida a Ljubljana (Eslovènia)

Cónsul a assolit la nota mínima per participar al mundial júnior en el programa lliure

La temporada que Tòn Cónsul realitza enguany no podia continuar de millor manera, aconseguint una meritòria 13ena posició, al Gran Prix d’Ostrava, a la República Txeca.. A Ljubljana (Eslovènia), Cónsul va finalitzar a la 15ena posició, i per tant, a Ostrava ha millorat considerablement el seu rendiment. Amb una marca personal de 89,03 ha aconseguit la nota mínima per poder participar al mundial junior al programa lliure. A Eslovènia ja havia aconseguit la mínima per participar al mundial en el program curt.

1 ton consul

A Ostrava el nivell dels patinadors era molt alt. L’or va ser pel patinador del Canadà, Roman Sadovsky, la plata pel rus Alexander Samarin i el bronze pel japonès Sei Kawahara.

Segons paraules d’en Tòn “el meu proper objectiu és el Campionat d’Espanya, qu’enguany tindrà lloc a Granada durant el mes de desembre”. Si aconseguís la primera posició, Tòn seria el representant d’Espanya al Campionat del Món Junior de Tallin (Estònia), ja qu’Espanya només disposa d’una plaça per a aquest esdeveniment.

En el següent enllaç podeu veure una entrevista que se li ha fet a Tòn Cónsul al  JGP d’Ostrava: http://bit.ly/1tAR9pa