Els corredors del CEVA destaquen entre els 336 participants de la XXa Amics de Montgarri

2a posició en U10 dames de Valeria Meire el dissabte, 3a de Deisy Brotons a U10 dames i 5è lloc de Victor Bultó a U12 Homes diumenge

IMG_2920

La 9a edició del circuit d’esquí alpí U12/10 Audi quattro Cup 2017, inclosa en el calendari RFEDI, ha arribat aquest cap de setmana a Baqueira Beret on s’ha celebrat la clàssica prova Amics de Montgarri. Un trofeu que enguany ha celebrat la seva XXa edició i que, des de la temporada 2009/10 ha acollit una prova Audi quattro Cup cada any.

La prova es va disputar amb l’estació a ple rendiment gràcies a les fortes nevades caigudes des de principi de setmana. La XXa edició de la Amics de Montgarri a Baqueira Beret ha superat la inscripció de l’any passat. El diumenge va acabar amb una festa al Village i posteriorment al Palai d’Esports de Vielha.

Marta García 4ª classificada en el Gegant de Copa Espanya a La Molina

La corredora del Club CEVA Marta García, va aconseguir la 4a posició en el Gegant de la Copa Espanya del 36è DERBY INTERNACIONAL DE CIUTADANS · CAMPIONAT d’ESPANYA CIT ALWC disputat aquest cap de setmana a l’estació de la Molina. Amb aquest resultat es proclama 4a classificada del Campionat d’Espanya Ciutadà.