ELS U14/16 DEL CAEI ES PROCLAMEN VENCEDORS PER CLUBS DE LA COPA ESPANYA 2015/16

copa españa CAEI

Els dies 21, 22 i 23 de març es van disputar en les estacions de Baqueira i d’Espot, els Campionats d’Espanya d’esquí alpí de les categories U14/16. Aquests campionats eren, a més, puntuables per a l’última fase de la Copa Espanya Audi tant per a la classificació individual com per clubs.

Des de ja fa diverses temporades els Campionats d’Espanya se celebren en tres fases. D’aquesta forma els corredors van sumant punts en funció de la seva classificació en cada carrera i els que més punts han aconseguit després de l’última fase es proclamen de campions de la Copa Espanya. La novetat d’aquesta temporada és que també s’ha dut a terme una classificació per clubs de la qual el CAEI ha estat el guanyador.

Sens dubte la corredora del CAEI que millors resultats ha obtingut en aquests campionats ha estat Pat Miquel, ja que s’ha imposat en totes les disciplines a més de proclamar-se vencedora del circuit. Però això no desmereix per res els resultats de la resta dels seus companys d’equip, tant els que han pujat al podi com els que no, ja sigui en aquesta competició o al llarg de la temporada.

Tampoc ens podem oblidar dels integrants de l’equip que no van poder acudir a aquesta cita esportiva per lesió, però que també han ajudat a fer que això fos possible amb els seus resultats al llarg de la temporada.