Gran èxit del 2n OPEN INLINE ALPINE VIELHA- CAEl

A més d’una carrera OPEN, era la final de la Copa d’Espanya, Campionats de Catalunya i final de la Lliga Catalana.

• Bons resultats dels corredors aranesos del CAEI: Pèir Cónsul Vivar, Pol Tellosa Badía i Clara Albert Vila.

Pèir Cónsul-2au OPEN INLINE. FOTO- CAEI                                   El corredor aranés del CAEI, Pèir Cónsul Vivar. FOTO: CAEI.

El cap de setmana passat es va disputar a Vielha, el 2n Open en la modalitat de Ski Inline. Una modalitat que en els últims temps està trepitjant fort i que el Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) va voler apropar als habitants de la Val d’Aran.

En aquesta ocasió, a més d’una carrera OPEN, era la final de la Copa d’Espanya, Campionats de Catalunya i final de la Lliga Catalana.

El dissabte, 3 d’octubre, es van obrir a la tarda els entrenaments lliures i tots els corredors van poder provar el traçat on l’endemà s’anava a disputar la competició. Aquests entrenaments també van servir per acabar de convèncer a diverses persones que no veien molt clar passar un SL amb uns patins de línia.

El diumenge, 4 d’octubre, 50 van ser els corredors que es van animar a realitzar les 3 mànigues de les quals constava la prova, 3 mànigues on es va poder veure l’altíssim nivell que tenien alguns dels participants.

En finalitzar la jornada es va passar al repartiment de premis.