La rider del Centre Adaptat d’Aran (CDIA) Astrid Fina aconsegueix la plata a la Copa del Món de La Molina

La rider del CDIA torna a demostrar la seva progressió plantant cara a la subcampiona del món, l’holandesa Lisa Bunschoten, qui va acabar emportant-se el or per poca diferència

170216IPC_SBX_LM_FINAL_FINA ASTRID

Vielha, 16 de febrer de 2017.- La Copa del Món IPC 2017 de Per-Snowboard que s’està disputant a l’estació de la Molina, ha començat de manera brillant per a la rider del CDIA Astrid Fina, que ha estat segona en la categoria SBLL2.

“Estic molt contenta pel resultat que he obtingut. La setmana passada, en els mundials de Big White, al Canadà, vaig acabar lluny de les primeres posicions i a La Molina he estat molt a prop d’aconseguir la victòria. Això demostra la bona feina que estic realitzant amb Albert Mallol, estic millorant molt i les sensacions són molt bones, ja penso en la final de la Copa del Món a Corea del Sud i ja tocarà pensar en Jocs Paralímpics de Pyeongchang “.

Astrid va arribar a la final per la via ràpida després de la seva gran actuació en les dues baixades de la ronda classificatòria, sent 2ª amb 54.49 segons, temps que va millorar en la següent carrera per ser 1a amb 52.99. A la final en la prova de boardercross en la categoria Lower Limb 2 (discapacitat a les cames) es mesurava a una rival que semblava inabastable fa uns mesos.

A la primera jornada una caiguda el va privar de l’or, i en aquesta ocasió l’holandesa va sortir millor i es va escapar, sense que l’espanyola pogués donar-li caça.

Divendres i dissabte, en la prova de Banked eslàlom, Astrid Fina tindrà una nova oportunitat.

Vic González frega la medalla de bronze

Víctor Manuel González, va fregar la medalla de bronze en la categoria Lower Limb 1 Imp. 1 (esportistes amb amputacions femorals, lesions medul·lars i de doble tibial). Després de ser 4t (54.99 segons) i 3r (55.13) en les dues baixades de classificació, va vèncer en quarts de final a l’austríac Reinhold Schett, que el dia anterior l’havia eliminat en la mateixa ronda, però en la lluita pel bronze no va poder amb l’holandès Chris Vós.

Óscar González, que també competeix en la mateixa categoria i que va ser 7 ° a la Copa del Món ja que no va poder passar de quarts de final.

La Copa del Món IPC 2017 de Per-Snowboard es disputarà fins al dissabte 18 de febrer a l’estació de La Molina i hi ha 13 països participants.