L’aranès, Pol Vidal, de l’ANEC campió de Catalunya de Llargues distàncies 2016

Els corredors aranesos de l’ANEC, Marc Vidal i Oriol Llarden, aconsegueixen el 2n i 3r lloc del Campionat.

ANEC-podi_puigcerdà fons

Podi de la Puigcerdà Fons, Pol Vidal i Marc Vidal, 1r i 2n. Foto: ANEC

El passat dissabte, 12 de març, es va celebrar a La Llosa una nova edició de la popular Puigcerdà Fons, cursa de tècnica clàssica per a totes les edats i nivells. La 15a Puigcerdà Fons, que formava part del circuit de la Copa Catalana i Copa Nins de la disciplina, va acollir també aquesta temporada la celebració dels Campionats de Catalunya de Llargues Distàncies 2016, per a les categories: U18, U20, Sènior i Màster, amb quatre distàncies: 30, 15, 5 i 2,5 quilòmetres.

A la distància de 15 km, els corredors aranesos de l’ANEC, Pol Vidal i Marc Vidal, es van dur el 1r i 2n lloc respectivament de les llargues distàncies i de la Puicerdà Fons. El tercer classificat del Campionat de Catalunya va ser l’aranès, Oriol Llarden, de l’ANEC.