L’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran campió de la fase final territorial de l’Haute- Garonne Comminges

• L’equip, en quedar campió, es classifica per disputar la fase final de Midi- Pyrenees que es disputarà prop de Toulouse les properes setmanes.

IMG_7139 18X13 (2)

El passat 23 de gener l’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran es va proclamar campió de la fase final territorial de futbol sala -13 (alumnes de 6è d’Educació Primària i 1r d’ESO) del Districte Haute- Garonne Comminges (França).

L’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran va disputar un total de cinc partits, guanyant 4 d’ells i empatant un a zero gols.

IMG_7133 15X10

Va ser l’únic equip de la competició que no va encaixar cap gol sent també el màxim golejador.

L’equip ho formaven María, Eric, Quim, Íber, Joaquín, Youssef, Iker i Gonzalo.

L’Escola de Futbol Val d’Aran s’ha classificat per disputar la fase final de Midi- Pyrenees que es disputarà en una localitat francesa propera a Toulouse en les properes setmanes.