Molt bons resultats de l’equip d’ U16 del CAEI en el VI Trofeu Espot Esquí

CAEI.1

Dissabte passat, 20 de febrer, a Espot va començar un excel•lent cap de setmana per a l’equip d’U16 del Club Aranès d’Esports d’Hivern (CAEI). La climatologia perfecta, els corredors en forma i concentrats, va ser la combinació perfecta per collir uns grans resultats amb 5 podis de 12 possibles.

El dissabte es va disputar la prova d’eslàlom en la pista Estadi, una pista exigent i amb neu compacta. En dones, Carlota Pomes, va aconseguir la primera posició mostrant un esquí molt sòlid. Inés Torné va acabar segona a 0.84 amb dues bones mànigues molt treballades. D’altra banda, en homes, el corredor del CAEI, Gabriel Gutiérrez va aconseguir un segon lloc, amb una gran segona màniga en la qual va remuntar 3 llocs.

El diumenge, 21 de febrer, clarejava un altre dia assolellat a Espot, perfecte per disputar el Gegant en la 2, una pista amb un mur molt accentuat i la neu duríssima, s’exigia màxima concentració per part dels corredors per rendir a un bon nivell. En dones, Ana Vidaor va aconseguir un meritori primer lloc amb una segona màniga d’infart! En homes, Gabriel Gutiérrez, va finalitzar tercer amb dues mànigues molt sòlides mostrant un esquí molt segur i eficaç.