Beltrán Bascones, del Karate Aran, campió de Katas i subcampió de Kumité en el XXXVII Campionat Nacional de Kyokushin

L’aranès, Víctor Puente, va arribar a vuitens de final en Kumité

beltran

Els competidors del KARATE ARAN de Vielha, Beltrán Bascones Sánchez i Víctor Puente Jankovic van participar dissabte passat, 21 de març, en la XXXVII EDICIÓ DEL CAMPIONAT NACIONAL KYOKUSHIN de Xest (València), en les categories de Kata (formes) i Kumité (combat).

Beltrán Bascones, va participar en la categoria Aleví (10-11 anys) i Víctor Puente, en Benjamí (8-9 anys).

Ángel Mateo, Shihan i professor de l’Escòla de Karate deth Palai de Gèu de Vielha, va destacar “la bona participació i el bon resultat de Beltrán, que va aconseguir el títol de Campió Nacional de Katas i Subcampió Nacional de Kumité i la bona actuació de Víctor, que va arribar a vuitens de final en la categoria de Kumité.”

karate Xest

El proper 19 d’abril, els dos competidors al costat de la resta dels classificats en els Jocs Escolars del KARATE ARAN: Alexandre Bermudo, Marc Cornejo, Adrián Sarion i George Sarión, participaran en el Campionat Interregional que tindrà lloc a Pont de Suert.