Bon debut dels U14 del CAEI

El cap de setmana passat, 10 i 11 de gener, es van disputar en l’estació de Masella les primeres proves puntuables de la Lliga Catalana d’esquí alpí en la Categoria d’U14

Peir Consul_CAEI U14El jove aranès del CAEI, Pèir Cónsul

A causa de la falta de neu es va haver d’anul•lar el GS del dissabte i es van realitzar dos eslàlom, però això no va impedir que els corredors del CAEI fessin un bon paper en les proves.

El dissabte, l’aranès Pèir Cónsul i Carlota Pomes, es van quedar a les portes del triomf, aconseguint un merescut segon lloc en les seves respectives categories.

El diumenge semblava que tot anava a sortir rodó ja que els corredors del CAEI van acabar la primera màniga ocupant les 3 posicions de cap, però només Pèir Cónsul i Álvaro Chalbaud van ser capaços d’aguantar la pressió i mantenir-se en primera i segona posició respectivament. No va ser aquesta la sort de David Eseverri i Carlota Pomes que després d’una bona primera màniga, que els situava tercers en les seves respectives categories, van cometre alguns errors en la segona màniga que els van allunyar del podi.

Ara aquests corredors tenen un cap de setmana d’entrenament per poder preparar la propera competició que es disputarà en la Molina. Es tracta de la prova corresponent a la 1ª Fase de la Copa Espanya en la qual el club aranès estarà representat per 14 esportistes que es van guanyar la plaça després de la competició d’aquest cap de setmana.