Bons resultats dels equips de competició del CEVA a la fase final de la Copa Espanya Audi U16/U14-Campionats d’Espanya

Nicolás Meire 6è a SL U/14, Alfonso Cubillo 7è en GS U/14 i 8è en SG U/14, Eugene Brotons 8a en GS U/16, Víctor Bultó 7è a la Combinada U/14 i Hugo Soler-Duffo 7è a la Combinada U/16

Margarita Brotons 4a i Ignacio Ibarbia 6è al XXIII Memorial Chichu Tauler

Vielha, 26 de març de 2019.- Els corredors del Club CEVA han obtingut bons resultats en les diferents competicions celebrades aquest cap de setmana.

A la fase final de la Copa Espanya Audi-Campionats d’Espanya U/14-U/16 disputada els dies 22 al 24 de març a La Molina, els corredors i corredores del Club CEVA van realitzar una bona competició amb Nicolás Meire, que va ser 6è en SL U/14, Alfonso Cubillo 7è en GS U/14 i 8è en SG U/14, Eugene Brotons 8a en GS U/16 i Hugo Soler-Duffo 7è a la Combinada U/16.

En SG U/16 Homes, Hugo Soler-Duffo va ser 11è; en GS U/14 Femení, Andrea Rodríguez Elosegui va ser 9a; en GS U/14 Homes Alfonso Cubillo va ser 7è; Eugene Brotons va acabar 8a en GS U/16 Dames; Guillermo Meire García va ser 12è en GS U/16 Homes; Nicolás Meire García va ser 6è en SL U/14 i Víctor Bultó Gil-Vernet va acabar 7è en Combinada U/14 i 10è a SL U/14 Masculí; Eugene Brotons va acabar en 10a posició en SL U/16 Femení; finalment, Hugo Soler-Duffo va ser 7è a la Combinada U/16 Masculina.

Per la seva banda els alevins del Club CEVA van participar aquest cap de setmana al XXIII Memorial Chichu Tauler del Pas de la Casa a Andorra, en el què Margarita Brotons Batista va ser 4a en U/12 Femení i Valeria Meire García va ser 9a. En U/12 Homes Ignacio Ibarbia va ser 6è.

Info i fotos: Club CEVA