Els nedadors del Vielha Swim Team, Ari Boya Jaquet i Bertrand Sirat Calvo, tercers amb la selecció de Lleida a la Final per Delegacions de Catalunya

Els nedadors aranesos del Vielha Swim Team: Ari Boya i Bertrand Sirat, van participar el passat cap de setmana, 18 i 19 de maig, amb la selecció de Lleida a la Final per Delegacions de Catalunya que es va disputar a les piscines Win Complex Esportiu de Tortosa, amb la participació de 943 nedadores i nedadors de clubs catalans.

La selecció de Lleida va participar amb 44 nedadors pertanyents al CN Cervera, Club Inefc- Lleida, CN Tàrrega, CN Lleida, CEN Balaguer, Vielha Swim Team i CN Mollerussa en les categories benjamina i alevina, aconseguint el tercer lloc del podi de la classificació general per equips.

L’equip de Girosona es va portar la medalla d’or i l’equip de Tarragona es va emportar la de plata.