CAEI

El cap de setmana passat es va disputar en l’estació lleidatana de Boí-Taüll el 6è Trofeu GER per a les categories d’U10/U12 i Interclubs.

Els petits van competir només el dissabte sota un sol fantàstic i en una pista de carrera amb una neu dura en excel•lents condicions.

Van disputar un GS en la pista de Vaques en la qual els joves esportistes es van trobar molt còmodes sobre els esquís i van treure el millor de sí mateixos.

A nivell de resultats, es van aconseguir sis podis, en els quals cal destacar els tres primers llocs de Manon Perefarres i dels aranesos, Marc Ubeira, en la categoria U10 i el de Manuela Álvarez en U12. A aquests podis cal sumar el segon lloc de l’aranès, Víctor Puente (U10), i els dos tercers de l’aranesa, Jara Beso, i Bruno Chalbaud (U12).

Per al grup d’Interclubs també va ser un bon cap de setmana. Aquest grup va disputar un GS el dissabte i un SL el diumenge aconseguint un total de tres podis dels quals dos van ser per a l’aranesa Aina Masip; aquesta corredora va ocupar la segona posició tant en el GS com en el SL en la categoria U14. El tercer podi pel CAEI ho va aconseguir l’aranesa, Ana Chesa, amb el tercer lloc en SL.