Eugene Brotons 4a en SG U/16 i Alfonso Cubillo 6è en SG U/14 dels Campionats de Catalunya de Velocitat

5 esquiadors del Club CEVA, Alfonso Cubillo, Hugo Soler-Duffo, Víctor Bultó Gil-Vernet, Nicolás Cubillo i Eugene Brotons al Top 10 dels Campionats de Catalunya de Velocitat de la Molina

Vielha, 1 d’abril de 2019.- Bon cap de setmana a nivell competitiu dels corredors i corredores del Club CEVA en els Campionats de Catalunya de Velocitat celebrats a La Molina.

Eugene Brotons va ser 4a en SG U/16 mentre que Alfonso Cubillo va aconseguir ser 6è en SG U/14, tots dos corredors del Club CEVA, en els Campionats i Catalunya de Velocitat del cap de setmana.

Per la seva banda, a més d’aquests dos esquiadors, els competidors del Club CEVA van tancar un bon cap de setmana amb el 11è lloc de Víctor Bultó Gil-Vernet en SG1 U/14 Homes, la 12a posició d’Alexia Ferret Pérez a SG1 U/16 dames, Hugo Soler-Duffo, que va ser 7è en SG1 U/16 Masculí i la 13a posició de Nicolás Cubillo Goytre i Jan Jorge Berge també en SG1 U/16.

En SG U/14 Femení Andrea Rodríguez Elosegui va ser 13a, mentre que Víctor Bultó va acabar 10è en SG U/14 Homes.

Nicolás Cubillo va ser 9è en SG U/16 Masculí, Hugo Soler va ser 10è i Jan Jorge 12è en aquesta categoria.

Finalment, destacar la participació dels esquiadors del Club CEVA al III Memorial Carlos García “CHAPI”, que es va celebrar del 29 al 31 de març a Formigal. Concha Manen del Club CEVA, va quedar 1a en GS i SL i 2a en SG, per la seva banda Teresa Rigau, va acabar 1a en SG i 2a en GS i SL.