Gran actuació dels corredors d’esquí de fons de l’ANEC i del CAEI als Campionats d’Espanya Absoluts

Diapositiva1

Candanchú va celebrar els Campionats d’Espanya Absoluts d’esquí de fons de la temporada 2013-2014

Van participar en aquests nacional les categories Màster I i II, Sènior i Júnior I i II que van competir sota les tècniques lliure, clàssica i relleus mixtos i a les distàncies de 15, 10 i 7,5 quilòmetres. En total, van ser 41 el nombre corredors catalans provinents de 6 clubs de Catalunya: 8 de l’ANEC, 10 del PEC, 8 del CEFUC, 6 del BELLVER 7 del CENA i 2 del CAEI.

En la prova individual Skating, en categoria, Júnior 2, l’aranesa Marta Céster (ANEC) es va dur l’or. Pel que fa a les medalles d’or aconseguides en la prova de clàssic Júnior 1, els aranesos Oriol Llarden (ANEC) i Lydia Iglesias (ANEC) van ser els guanyadors, Marta Céster (ANEC) en Júnior 2.

L’aranesa Lydia Iglesias (ANEC) , es va dur la medalla de plata en la seva categoria en la prova de Skating, mentre que en estil clàssic, els Sots Campions per categories van ser els aranesos Roger Espinet (CAEI) i Marta Moreno (CAEI).

Roger i Marta

Finalment, els aranesos Pol Vidal (ANEC), i Marta Moreno (CAEI) van assolir la medalla de bronze en Skating.