L’aranès del CAEI, Pol Salvat, campió d’Espanya U18

Pol Salvat

165 corredors de tota Espanya i de diversos països més com França i Andorra, es van donar cita el cap de setmana del 4 al 5 de març, en l’estació aranesa de Baqueira Beret per participar en la XXI edició del Trofeu internacional TOP-CAEI FIS que aquest any també era Campionat d’Espanya U18 i U21, on el corredor aranès del Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI), Pol Salvat, es va proclamar campió d’Espanya U18.

En aquesta competició, organitzada pel CAEI i Baqueira Beret, s’havien de disputar un GS i un SL per a homes i dames en la pista Stadium en el sector de Beret, però les condicions de la neu no van permetre que el dissabte, 4 de març, es pogués realitzar el SL previst. El diumenge, tot i que el temps no va acompanyar, la carrera es va poder realitzar gràcies a la col•laboració de tots.

L’organització va premiar als tres primers Absoluts i als tres primers U18 i U21, homes i dames, amb una cistella de productes de la Val d’Aran i una medalla per a tots els guanyadors del Campionat d’Espanya, cosa molt bé acollida per tots aquells que van pujar al podi, en un lliurament de trofeus que es va dur a terme en el mateix Pla de Beret.

1 SALVAT Pol. CAEI. ESP

2 MINTEGUI Ibon. C.P. MAYENCOS. ESP