Magnífics resultats dels corredors del CAEI en els Campionats de Catalunya d’Interclubs

INTERCLUBS CAEI

Els dies 2 i 3 d’abril els corredors del Club Aranès Esports d’Hivern (CAEI) es van desplaçar a Gran Valira (Andorra) per participar en els Campionats de Catalunya, última cursa de la temporada.

INTERCLUBS CAEI4

El dissabte, 2 d’abril, es va celebrar el Gegant a Pas de la Casa. El dia es va aixecar ennuvolat i nevant, però això no va ser pas un impediment, proclamant-se subcampiona de Catalunya en U-14 Ares Capdevila seguida en el tercer lloc per la seva companya d’equip Ana Chesa.

INTERCLUBS CAEI2

El diumenge, 3 d’abril, va acompanyar el sol per celebrar l’Eslàlom, Ana Chesa es va proclamar campiona de Catalunya obtenint la primera plaça, així com també la Combinada.