Bons resultats de la secció de Snowboard del CAEI en el “Trofeu Nacional SBX St. Moritz”

• L’aranès, Oriol Filella, va obtenir el subcampionat en la categoria U-15 Masculí

• En la categoria U-15 Femení, les araneses, Sara Donés, es va proclamar campiona de la categoria i Anna León va vèncer en la “Small Final”

• L’aranès, Guilhem Berini, va finalitzar en la 7ena posició en la categoria U-17 Masculí

P1170383

Diumenge passat, 2 d’abril, es va celebrar el Campionat Nacional Andorrà de SBX en l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís.

Va clarejar nevant, amb vent i falta de relleu per moments i temperatures de -3ºC en el circuit, generant així que els corredors haguessin d’aguditzar els seus sentits al màxim de les seves possibilitats per treure el millor partit en les mànigues de classificació.

El circuit construït específicament per al desenvolupament del SBX, va suposar un esforç plus per part de les corredores i corredors per adaptar-se a un traçat bastant exigent.

El Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) va acudir a la cita amb ganes de mesurar-se en el SBX als millors corredors nacionals d’aquesta disciplina, que aquesta temporada va reunir a 86 inscrits.

El club ECOA i la FAE organitzen cada any aquest esdeveniment exclusivament en la disciplina de boardercross des de la categoria U-10 fins a Sènior.

Riders andorrans, francesos i estatals provinents de diferents parts de tot el Pirineu es reuneixen cada any en aquest circuit per mesurar les seves forces i posar en alça la disciplina del boardercross que tants adeptes està agafant en les últimes temporades.

El boardercross consistia en un circuit amb diferents corbes peraltades i dubies, a més de 3 kickers. En els salts els més petits van poder triar entre saltar o absorbir en tots ells, en canvi els més grans van gaudir saltant durant el recorregut del traçat.

En les finals vam poder gaudir de més moments de visibilitat i relleu provocant que els K.O.S anessin més dinàmics i espectaculars.

Finalment per tancar la prova es van fer sorteigs i regals en el lliurament de premis en el podi del xalet ECOA.

La secció de snowboard s’adjudica 2 podis en la prova de SBX:

L’aranès, Oriol Filella, va obtenir el subcampionat en la categoria U-15 Masculí.

I en la categoria U-15 Femení, les araneses, Sara Donés, es va proclamar campiona de la categoria i Anna León va vèncer en la “Small Final”.

Per la seva banda, el també aranès, Guilhem Berini, va finalitzar en la 7ena posició en la categoria U-17 Masculí.