El Les guanyador de la Copa Federació

copa federació LES

L’AF Les es va proclamar el dissabte, 4 de juny, a Torrefarrera campió de la Copa Federació de Quarta Catalana al superar clarament (0-3) un Butsènit al qual li va passar factura la participació en la Copa Catalunya. Els aranesos, subcampions del grup 21, van rubricar així una gran temporada, guanyant còmodament el campió del grup 22 gràcies a un hat-trick de Rubén Rella, que es va erigir en el protagonista del partit.

Després d’uns primers minuts de tempteig, el Les va començar a crear perill i als 13 minuts va aconseguir avançar-se en el marcador amb la primera diana de Rella. Malgrat el gol en contra, el Butsènit va tenir diverses ocasions, però no va aconseguir neutralitzar el gol inicial dels aranesos i al descans es va arribar amb el 0-1.

Ja a la segona meitat, els campions van ser dominadors i van gaudir de les millors oportunitats. D’aquesta forma, Rella va marcar el segon per al Les als 61 minuts, posant contra les cordes els de la Noguera. Ja als últims instants de la final, Rella va sentenciar amb el tercer gol per als aranesos.