Intens cap de setmana per als diferents equips del CAEI

Durant el cap de setmana passat, es va disputar en l’estació de Boí Taüll, el Trofeu GER, de categoria U12 i U10. Amb una notòria participació del Club Aranés Espòrts d’Iuèrn (CAEI): 32 participants dels 147 totals.

En relació als resultats els corredors del CAEI van demostrar una vegada més estar entre les primeres posicions malgrat la intensa calor que va fer durant el matí. Començant amb els més grans, U12: el club va aconseguir els primers llocs en categoria masculina: 2n, 3r, a més de 6è, 7è, i 10è. Aconseguint així ficar a 5 corredors entre els 10 primers. En la mateixa categoria de gènere femení obtenien el 5è i 8è lloc.

També cal destacar l’actuació dels més petits de la categoria, els U10. Els quals van dur a terme una màniga. Els nois van obtenir el 2n, 7è, 9è i 10è lloc. Aconseguint estar 4 nois entre els 10 primers de la classificació. Per part de les noies 1r, 5è i 6è lloc.

5a Cristina Izquierdo

Per la seva banda, per a l’equip d’Interclubs va ser un diumenge diferent, ja que es van desplaçar fins a l’estació de La Molina a disputar una Combirace. El traçat tractava de dubis, peralts, salts i dos gegants. O sigui, un traçat divertit, variat i diferent al que estem acostumats i en el qual es van obtenir els següents resultats:

U14: 2a Arantza Vidal
U16: 3a Júlia Feixa
VET B: 2n Pep Fernández

Els U14 van competir a casa (Baqueira Beret) disputant el Memorial Montse Corominas organitzat pel CEVA on el corredor del CAEI, LLuc de Castellarnau, va aconseguir la segona posició en el GS. Lluc forma part del programa de Pre Tecnificació d’esquí alpí subvencionat pel Conselh Generau d’Aran.

Destacar que els corredors del primer any Marc Ubeira i Eneko Ros van obtenir molt bons resultats en classificar-se en cinquena i sisena posició respectivament en el GS, i en quarta (Marc Ubeira) en el SL.